Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SUPER VIVA na mestu italijanskog CONADA

SUPER VIVA na mestu italijanskog CONADA

Italijanski lanac supermarketa CONAD zatvorio je svoj najveći maloprodajni objekat na *Kosovu. Iz trgovačke grupacije nisu želeli da odgovore na naše pitanje o poslovanju kompanije na Kosovu, dok je zvaničan sajt nedavno ugašen.

Najavljivan kao veliki projekat vredan 3 miliona evra, krajem 2014. godine otvoren je prvi hipermarket italijanskog trgovca na Kosovu u sklopu šoping centra GRAND STORE na magistralnom putu M2 Priština-Uroševac. Ponuda je obuhvatala više od 70% italijanskih proizvoda, među kojima su bili i robni brendovi Conada. Ipak, CONAD nije uspeo da se dobro pozicionira na veoma osetljivom kosovskom tržištu i bio je prinuđen na zatvaranje najvećeg objekta.

09.decembra u 12h na mestu nekadašnjeg CONAD hipermarketa otvoren je 17. po redu SUPER VIVA maloprodajni objekat. Domaći trgovac je na oko 2.000 kvadratnih metara ponudio širok asortiman domaćih i uvoznih artikala, kao i veliki broj proizvoda iz Srbije. Posebna akcijska sniženja, pokloni i posluženja dočekalo je prve SUPER VIVA potrošače u novom objektu.

GRAND STORE šoping centar pored hipermarketa nudi poznate svetske maloprodajne brendove među kojima su LEGO, LC Waikiki, BOSS, Adidas, Loreal, YVES ROCHER i druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum