Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BG: Otvoren Praktiker centar na 9.000m2

BG: Otvoren Praktiker centar na 9.000m2

Novi maloprodajni centar Praktikera, otvoren je nedavno u Bugarskoj koji pored velikog asortimana potrošačima nudi novi koncept svoje trgovine.

Novootvoreni centar u Plovdivu prostire se na 9.000m2, od čega je oko 6.000m2 na raspolaganju kupcima. Novi koncept Praktiker centra donosi više prostora, ali i širok asortiman koji broji više od 40.000 proizvoda za dom i baštu, raznog alata, osvetljenja, sanitarija, auto opreme i građevinskog materijala, svetskih i domaćih proizvođača različitih kategorija. Kupcima je na raspolaganju i 3D dizajn za projektovanje kupatila i nijansiranje boja. Uz novi centar Praktiker je izgradio i parking sa 210 mesta. Sva kupljena roba biće besplatno isporučivana na kućne adrese.

Praktiker je u Plovdivu zaposlio 90 novih radnika koji će kupcima pažljivo i stručno davati savete. Trgovački objekat izgradila je kompanija Miks Gradnja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum