Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 25-ti TUŠ supermarket u 2016. godini

Otvoren 25-ti TUŠ supermarket u 2016. godini

Slovenački trgovački lanac TUŠ nastavio je sa novim investicijama kroz modernizaciju maloprodajne mreže otvaranjem potpuno renoviranog supermarketa u Ljubljani.

Tušov supermarket Čelovska u Ljubljani svečano je otvoren uz modernizovan izgled i širi asortiman proizvoda lokalnih proizvođača. 25. po redu potpuno renoviran supermarket u tekućoj godini donosi novi izgled na svim odeljenjima. Iz TUŠ-a su saopštili da je najveća pažnja bila usmrena na odeljenja sa svežim proizvodima i na celokupnu zamenu opreme u supermarketu. Renoviranje je donelo pažljivo uređen prostor za modernu kupovinu koja će da zadovolji sve želje i potrebe potrošača.

Kako je istaknuto, zaposleni u TUŠ-u su svesni važnosti modernizacije objekata i prijatne kupovine koju žele da priušte njihovim klijentima. Nije zaboravljen ni asortiman slovenačkih proizvoda koji su prisutni u većem broju nakon uvođenja novog koncepta trgovine u njihovom objektu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum