Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aroma otvara 46. market u Srbiji

Aroma otvara 46. market u Srbiji

Domaća Trgovina nastavlja širenje maloprodajne mreže u Beogradu otvaranjem novog Aroma Marketa na Karaburmi.

Trgovačka kompanija najavila je da će od 14. decembra početi sa radom prvi Aroma Market na Karaburmi. Na adresi Husinskih rudara 13, potrošačima će ponuditi širok asortiman artikala, voća i povrća, delikatesa, mlečnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina, hemije i drugih. Ponuda obuhvata i veliki izbor artikala italijanskog maloprodajnog lanca CONAD. Radno vreme novog Aroma Marketa je svakim radnim danom i vikendom od 07:00 do 23:00h. Povodom otvaranja marketa, Aroma je za svakog potrošača pripremila poklon, dok će 1., 100., 250., 500., 750., i 1000. dobiti poklon paket.

Na srpskom tržištu Aroma Marketi su prisutni na 45 lokacija u Beogradu i Novom Sadu. Domaća Trgovina posluje i u Crnoj Gori sa objektima Aroma i Conto.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum