Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kaufland otvara 112. hipermarket

Kaufland otvara 112. hipermarket

Kaufland nastavlja sa ekspanzijom u Rumuniji otvaranjem 112. hipermarketa.

Nemačka trgovačka kompanija otvara prvi maloprodajni objekat u Brašovu. U prodavnici koja je urađena po najvišim standardima donosi novi koncept trgovine u kojoj je fokus stavljen na odeljenje svežeg voća i povrća, pekarskih proizvoda, konditorskih proizvoda i pića. Kako je saopšteno, novi Kaufland nudi prijatno šoping iskustvo, raspolaže sa ekološkim sistemom za grejanje koji oporavlja toplotu iz rashladnih sistema što omogućava očuvanje prirodnih resursa. Nova Kaufland prodavnica potrošačima će biti dostupna svakim radnim danom i subotom od 07.30 do 21h i nedeljom od 08 do 18h.

Kaufland Brašov:

  • Površina objekta: 2.400 m2
  • 90 novih radnih mesta
  • 173 parking mesta
  • Odeljenje gotovih jela

Kaufland je trenutno jedan od najvećih retail investitora u Rumuniji sa 111 hipermarketa u kojima je zaposleno više od 1.500 radnika. Kompanija posluje u osam evropskih zemalja i sa ukupno 1.300 filijala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum