Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator S otvorio novi objekat u Beogradu

Mercator S otvorio novi objekat u Beogradu

Kompanija Mercator S otvorila je novu IDEA prodavnicu u Beogradu koja će biti deo kampanje Beograd grad vaših IDEA, saopštila je trgovačka kompanija.

Nova prodavnica nalazi se na adresi Braće Jugovića 17. U prepoznatljivom ambijentu smešten je pažljivo odabran asortiman domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo. Sada i potrošači u ovom delu Beograda imaju priliku da svakog dana kupe neki od 3.500 proizvoda koji su na akciji, da svoje omiljene proizvode nađu i u K Plus asortimanu, ali i da korišćenjem Super Kartice ostvare pogodnosti koje njeni korisnici imaju. One najstarije sugrađane IDEA će i u ovom kraju grada svakog meseca obradovati popustom za penzionere koji važi na dan isplate penzija i sutradan.

Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta, prvih 100 kupaca je dobilo poklon iznenađenje, dok su 201., 401., i 601. kupac nagrađeni sa mobilnim telefonom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum