Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BILLA i Fantastiko nastavili ekspanziju u Bugarskoj

BILLA i Fantastiko nastavili ekspanziju u Bugarskoj

Rewe Grupa i domaći bugarski trgovac Fantastiko nastavili su ekspanziju otvaranjem novih supermarketa u Bugarskoj.

Rewe Grupa od danas je prisutna i u gradu Haskovo u kome je otvorila prvi BILLA supermarket. Prodavnica se nalazi u centru grada i 109. je po redu maloprodajni objekat kompanije u Bugarskoj. U ponudi se nalazi više od 90% domaćih proizvoda visokog kvaliteta. Iz BILLE su saopštili da su veoma zadovoljni sto su od danas prisutni i u ovom gradu kao i da će raditi na daljem širenju maloprodajne mreže. Oni su istakli da su ponosni što svake nedelje više od milion ljudi u Bugarskoj pazari kod njih.

Domaći bugarski trgovac Fantastiko takođe je nastavio širenje mreže maloprodaje otvaranjem supermarketa u Sofiji koji se prostire na 1100 kvadrata prodajne površine. Kako je saopšteno, novi objekat urađen je sa novom vizijom enterijera u kome je ponuđen širok spektar proizvoda. Novi Fantastiko kupcima je na raspolaganju svakim danom od 07.30 do 24.00h. Domaća trgovačka kompanija je u novi objekat sa 52 parking mesta investirala oko sedam miliona leva. U 2017. godini, trgovac planira da napravi snažnu ekspanziju van Sofije počev od otvaranja velikog marketa u gradu Elin Pelin.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum