Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Ahold Delhaize objekti u Grčkoj

Novi Ahold Delhaize objekti u Grčkoj

Grupacija Ahold Delhaize nastavila je sa širenjem maloprodajne mreže u Grčkoj otvaranjem novih objekata u ostrvskim gradovima.

Kompanija je pod brendom AB Vassilopoulos otvorila novi hipermarket na Kritu koji se nalazi u gradu Retimno, u drugom po veličini gradu na tom ostrvu. Kako je saopšteno, prodavnica je urađena u savremenom dizajnu u kojoj su potrošačima uvek dostupni sveži proizvodi, riba, meso i veoma širok delikatesni program. Novi AB market je deseti objekat kompanije na ostrvu, a povom otvaranja potrošačima je omogućen popust na svaku kupovinu.

Novi AB Vassilopoulos hipermarket Retimno:

  • Površina maloprodajnog objekta: 1150m2 (prodajna površina)
  • 60 parking mesta
  • 45 novih radnika zaposleno u objektu

Ahold Delhaize u Grčkoj trenutno poseduje 366 prodavnica i sa oko 10.000 zaposlenih spada u najveće retail poslodavce na grčkom tržištu. Godišnji promet prelazi dve milijarde evra. Kompanija je tokom jeseni otvorila još nekoliko sličnih objekata i veliki broj renoviranih kao što je AB MEGA objekat u Solunu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum