Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LIDL proširuje mrežu dobavljača

LIDL proširuje mrežu dobavljača

Više od 220 dobavljača učestvovalo je u LIDL akademiji koja ima za cilj da proširi mrežu dobavljača nemačkog diskontera.

Nemačka kompanija je 2013. godine pokrenula projekat akademije kako bi proširivala mrežu dobavljača iz Mađarske. Programom je od početka lansiranja pokrenuta saradnja sa 154 nova dobavljača koji isporučuju svoje proizvode mađarskog porekla. Ponuda je proširena na ukupno 400 novih proizvoda koji su se pojavili u LIDL prodavnicama. Kompanija iz Mađarske u saradnji sa 135 dobavljača plasira domaće proizvode i na 12 evropskih tržišta. Na policama LIDL marketa trenutno se nalazi 60% domaćih artikala, ali kompanija i dalje radi na tome da se taj broj poveća.

LIDL u Mađarskoj posluje od 2004. godine kada je otvorio 12 marketa i veliki logistički centar. Trgovac je danas prisutan na više od 160 lokacija i zapošljava oko 4.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum