Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bingo pravi ekspanziju sa super i hipermarketima

Bingo pravi ekspanziju sa super i hipermarketima

Trgovački lanac Bingo saopštio je da je otvorio novi 182. po redu objekat u Teočaku, ali i najavio dalju ekspanziju otvaranjem hipermarketa od 12.000 kvadrata.

U petak 16.12. u 14h kompanija Bingo je otvorila svoju 182. poslovnicu u Teočaku. Velika gužva ispred marketa govori o tome da su stanovnici ovog planinskog mesta željno iščekivali otvaranje. Bingo centar u Teočaku osim standardnog asortimana supermarketa u ponudi ima muški, ženski i dečiji tekstil, kućni tekstil , male kućne aparate, igračke, posuđe, školski program, obuću, auto-kozmetiku, restoran i igraonicu. Na dan otvaranja za naše kupce smo pripremili popuste, promocije i degustacije, te gratis kupovine i poklon pakete, saopštio je trgovac.

Ekspanzija se nastavlja i sa velikim centrima. Bingo će uskoro otvoriti novi trgovački centar u mestu Vogošći, površine 12.000m2 koji će na dve etaže ponuditi veliki hipermarket, salone nameštaja, prodavnice garderobe, alata, sve za dom i druge objekte u sklopu centra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum