Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvaranje Gorenje Studija u Jagodini

Otvaranje Gorenje Studija u Jagodini

Gorenje otvara vrata svog Studija u Jagodini u sredu 21. decembra u 9:00h, sa ciljem da svojim potrošačima omogući jednostavniju i lakšu kupovinu.

Tim povodom za posetioce su pripremljena brojna iznenađenja, a do 24. decembra i specijalan popust od 10%.

U moderno opremljenom prostoru od preko 500 m² potrošače očekuje raznovrsna ponuda Gorenje kućnih aparata i kuhinja namenjenih različitim životnim stilovima i potrebama korisnika. Osim najraznovrsnije ponude, posetiocima su na raspolaganju i ljubazni prodavci Gorenje Studija, koji će im pružiti sve stručne informacije u vezi sa radom aparata, garancijom i uslovima kupovine.

Gorenje Studio potrošačima nudi kompletan asortiman velikih i malih kućnih aparata i kuhinja, grejnih i rashladnih uređaja, kao i bogatu ponudu Gorenje kuhinja i sudopera sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.

Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja uz Gorenje 360 kredit: do 36 rata bez kamate, bez ostalih troškova i bez obaveze otvaranja računa u banci.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum