Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 130. PerSu market

Otvoren 130. PerSu market

Trgovačka kompanija “BB Trade” nastavlja ekspanziju otvaranjem 130. po redu PerSu maloprodajnog objekta.

Kako je saopšteno, kompanija “BB Trade” je u Srpskom Itebeju davne 1997. godine otvorila svoj prvi maloprodajni objekat i tom karikom započela izgradnju trgovinskog lanca, koji danas broji 130 maloprodajnih objekata u svojoj mreži. U subotu 17.12.2016. godine u 12h presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Srpskom Itebeju. Ovim otvaranjem je simbolično završena 2016. godina i ujedno najavljen intenzivan razvoj maloprodajne mreže za 2017. godinu, inače jubilarnu 20 godinu od osnivanja BB Trade-a.

Meštani Srpskog Itebeja novi market mogu pronaći na adresi: Miloša Crnjanskog 12, svakog dana u period od 07-21h i nedeljom od 07-20h. Na 250 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Potrošače je pored brojnih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude trgovac posebno izdvaja odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum