Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TESCO gradi najmoderniji logistički centar

TESCO gradi najmoderniji logistički centar

Britanski Tesco otpočinje izgradnju novog, jednog od najsavremenijih logističkih centara u Evropi koji će se nalaziti u Slovačkoj. 

Kompanija će novi centar izgraditi u slovačkom gradu Galanta u kome Tesco već poseduje jedan centar. Budući Tesco objekat nalaziće se u sklopu Prologis Parka koji se prostire na površini od 185.000 kvadrata, dok će nešto više od 55.000 novoizgrađenih kvadrata pripadati britanskom trgovcu. Još uvek nije poznata vrednost nove investicije kao ni broj novih radnika koji će biti zaposleni. Martin Kuruc, direktor Tesco Slovačka, izjavio je da je mesto u kome će se nalaziti novi distributivni centar idealno za pokrivanje tržišta u centralnoj Evropi. 

Tesco u Slovačkoj zapošljava 10.000 radnika i jedan je od najvećih stranih investitora u maloprodajnom sektoru koji posluje sa više od 150 marketa, supermarketa i hipermarketa. U našem okruženju, Tesco posluje u Mađarskoj i beleži rast prometa i ostvarenu dobit.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum