Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Niš: CCC otvara drugu prodavnicu u Srbiji

Niš: CCC otvara drugu prodavnicu u Srbiji

Od nedavno prisutan i na srpskom tržištu, lanac prodavnica obuće i kožne galanterije CCC otvoriće i drugi maloprodajni objekat.

Nova prodavnica biće otvorena u sklopu STOP SHOP retail parka u Nišu 23.decembra. Kako je saopšteno iz kompanije Immofinanz za portal Retail Serbia, dolaskom maloprodajnog brenda CCC retail park u Nišu će biti u potpunosti popunjen. Prodavnica poljskog lanca prostiraće se na 400 kvadrata prodajne površine. Podsetimo, CCC je nedavno otpočeo poslovanje u Srbiji otvaranjem prvog objekta u sklopu STOP SHOP retail parka u Valjevu.

CCC je saopštio da je zaključno sa 31.decembrom 2015. godine posedovao 665 prodavnica. U planu kompanije koja se bavi proizvodnjom i prodajom je da u narednih godinu dana napravi snažnu ekspanziju otvaranjem velikog broja objekata na novim lokacijama, pre svega u Austriji i Nemačkoj. U našem okruženju, brend je prisutan u Hrvatskoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Sloveniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum