Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Status izgradnje Belgrade Plaza tržnog centra

Status izgradnje Belgrade Plaza tržnog centra

Izgradnja Belgrade Plaze teče po planu I centar će biti otvoren za javnost prema planiranom rasporedu, navode iz kompanije Plaza Centers.

Već je započeto sa postavljanjem pločica u zajedničkom prostoru I izvedeno 20% završnih radova. Kompletna mašinska oprema je postavljena na krov, svi eskalatori I veći deo liftova su instalirani, a počinje se I sa spoljim uređenjem – asfaltiranjem I popločavanjem. 

U novembru se počelo I sa predavanjem lokala zakupcima, sa planom da 30% ukupne površine za izdavanje bude predato u decembru.

Proces izdavanja je u naprednoj fazi I većina lokala je izdata ili su u toku finalni pregovori sa kompanijama iz različitih sektora. U prethodnim mesecima su zaključeni mnogi ugovori koji dodatno jačaju ponudu ovog tržnog centra.

Pored Inditex Grupe, među zakupcima koji su potpisali ugovore o zakupu lokala u Belgrade Plazi tokom novembra je jedna od najvećih regionalnih maloprodajnih kompanija, Fashion Company, koja je odlučila da otvori dve prodavnice – Fashion&Friends, multibrend prodavnicu na površini od oko 330m2 u prizemlju centra I prodavnicu obuće Bata, površine 100m2 na prvom spratu. Pored toga, ugovori o zakupu su zaključeni sa prodavnicama obuče Africa I Shoestar, kao I sa zakupcem JUHU – dečjom igranicom koja će posetiocima centra nuditi nadzor nad decom I zabavu na površini od okvirno 200m2 na drugom spratu.

Belgrade Plaza brendovi

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum