Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DM nastavlja ekspanziju otvaranjem 75 drogerije u Srbiji

DM nastavlja ekspanziju otvaranjem 75 drogerije u Srbiji

DM drogerije nastavljaju ekspanziju na srpskom tržištu otvaranjem novog maloprodajnog objekta u Pančevu.

Kako je saopšteno, nova DM drogerija u Pančevu, otvorena je 24.decembra na adresi Vojvode Radomira Putnika 8. DM je kupcima pripremio celokupan popust u iznosu od -15%, dok je za pojedine artikle iznosio i do -50%. Dobra atmosfera na otvaranju upotpunjena je uz DJ-a i animatore na najmlađe posetioce. Na dan otvaranja nove drogerije, u periodu od 17 do 18h na kasama su radile poznate glumice Milena Vasić i Danina Jeftić koje su svojim humanitarnim radom uspešno sakupile sredstva za donaciju opšte bolnice u Pančevu, očnom odeljenju.

Uprkos stagnaciji tržišta, DM u Srbiji beleži rast ostvarenog prometa na 7,1 milijardi dinara što je 21,26% u periodu od 01.10.2015 do 30.09.2016 godine. U istom periodu otvoreno je 13 novih filijala i zaposleno je 90 novih radnika, istakli su iz DM-a.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum