Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sarajevo: Otvoren Super KONZUM Ložionička

Sarajevo: Otvoren Super KONZUM Ložionička

U Sarajevu je svečano otvoren Super KONZUM Ložionička koji se nalazi na mestu nekadašnjeg Mercator centra u tom gradu.

Kako su istakli iz KONZUM-a, prodavnica nudi veliki izbor proizvoda, ekskluzivan asortiman, moderno uređenja odeljenja, tehnološke inovacije i posebno dizajniran prostor. U ponudi hipermarketa u Sarajevu koji je urađen prema svetskim standardima nalazi se više od 35.000 artikala. Na samom ulasku u objekat, kupcima je na raspolaganju više od 250 vrsta voća i povrća, među kojima su i egzotična voća koja nisu bila dostupna na tržištu bih. U ponudi se nalazi i više od 70 vinskih kuća, 100 vrsta piva iz svih krajeva sveta, preko 40 vrsta sveže ribe i širok izbor hleba i peciva.

KONZUM je u objekat uveo samouslužne kase i pametna kolica na kojima se u svakom trenutku može proveriti dostupnost artikla i njegova cena. Super KONZUM Ložionička nalazi se na mestu Mercator centra koji je jedno vreme nosio ime i Family Centar.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum