Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekspanzija: IDEA otvorila šest supermarketa

Ekspanzija: IDEA otvorila šest supermarketa

Mercator S i CG nastavili su ekspanziju otvaranjem novih supermarketa na četiri lokacije i dva potpuno renovirana maloprodajna objekta.

U toku jednog dana Mercator je otvorio tri IDEA prodavnice u Negotinu u kome do sada maloprodajni brend nije bio prisutan. Nove trgovine nalaze se na sledećim adresama: Trg Đorđa Stanojevića 5, Đure Salaja 5-11 i Karapandžina 2a. Ekspanzija se nastavlja i sa otvaranjem objekata većeg formata. Nova IDEA Super otvorena je u Kanjiži, na adresi Šumska bb. Kupcima je pored širokom astorimana dostupan i veliki parking. Povodom otvaranja supermarketa, pored akcijskih sniženja, svaka 100-ta kupovina je bila besplatna.

IDEA je otvorila i dva supermarketa u Crnoj Gori. Preuređeni objekti, uz brojne degustacije i poklone otvoreni su na adresama Skopska bb u Podgorici i Studenski Trg bb na Cetinju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum