Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BILLA: Planiramo više od 150 supermarketa u Bugarskoj

BILLA: Planiramo više od 150 supermarketa u Bugarskoj

BILLA od sledeće godine više neće poslovati na hrvatskom tržištu, ipak, poznati evropski lanac supermarketa nastavlja snažnu ekspanziju u Bugarskoj u kojoj je otvoren novi supermarket.

Novi BILLA objekat, 12. po redu u 2017., godini otvoren je u centru Sofije na adresi Slavenske 5. Ponuda obuhvata sveže proizvode, meso, voće i povrće bugarskog porekla. Supermarket poseduje i pekaru sa uvek svežim pecivima i hlebom, kao i odeljenjem gotovih jela. Kako je navedeno u saopštenju, BILLA je tokom ove godine otvorila više objekata od tri najveća konkurenta zajedno. Ambicija kompanije je da BILLA u Bugarskoj bude prisutna na više od 150 lokacija u narednih nekoliko godina. U 2015. godini, BILLA je ostvarila rast prodaje za 11%, dok se u 2016. očekuje i veći od planiranog.

Sa 12 novih supermarketa, BILLA je sada prisutna na ukupno 110 lokacija u 37 grada širom Bugarske. Trgovačka kompanija je tokom ove godine dobila nekoliko prestižnih priznanja za kvalitet proizvoda i odnose prema kupcima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum