Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena dva TOMMY supermarketa

Otvorena dva TOMMY supermarketa

Hrvatski trgovački lanac TOMMY otvorio je nove i renovirane supermarkete u primorskim gradovima.

Novi TOMMY supermarket, 165. po redu, otvoren je u Splitu, na adresi Držićeva 1. Potrošačima će biti dostupan od ponedeljka do subote od 06.30 do 21h i nedeljom od 07.00 do 21.00h. Supermarket nudi širok izbor domaćih i uvoznih brendova, sveže pekarske proizvode, rashlađena pića i malu vinoteku. Kompanija je otvorila i renovirani objekat većeg formata MAXIMARKET na Hvaru, koji se nalazi na adresi Alojzija Stepinca 1.

Radno vreme objekta koji je dobio novi izgled i veći izbor artikala je svakim radnim danom i subotom od 07.00 do 21.00h i nedeljom od 07.00 do 20.00h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum