Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreno pet Shop&Go marketa u Beogradu i Novom Sadu

Otvoreno pet Shop&Go marketa u Beogradu i Novom Sadu

Ahold Delhaize Grupa nastavlja širenje svoje maloprodaje kroz format Shop&Go otvaranjem pet novih i renoviranih objekata u Beogradu i Novom Sadu.

Dva nova Shop&Go marketa otvorena su u Beogradu na adresi Uroša Martinovića 2 (Savada) i u prigradskom naselju Vranić na Trgu palih boraca 3. Market u Savadi potrošačima će biti dostupan svakog dana od 07.00 do 21h i nedeljom od 07.30 do 15.00h, dok će market u Vraniću raditi od 06.30h do 20.30h i nedeljom od 07.00 do 20.30h. Kompanija je otvorila i renovirani Shop&Go u Stepojevcu, na adresi Starih boraca 1. Potrošači će biti u mogućnosti da ga posete svakog radnog dana od 06.00 do 21.00h i nedeljom od 07.30 do 18.00h.

Trgovačka Grupa ekspanziju nastavlja i sa otvaranjem dva marketa u Novom Sadu. Novi Shop&Go market u Novom Sadu otvoren je u Gundulićevoj ulici br.19. Radno vreme marketa je od 07.00 do 21h i nedeljom od 07.30 do 15.00h. Na adresi Narodnog fronta u Novom Sadu otvoren je potpuno renovirani Shop&Go koji će potrošačima biti dostupan svakog dana 07.00 do 21h i nedeljom od 07.30 do 15.

Povodom otvaranja svih novih i renoviranih Shop&Go marketa Ahold Delhaize je obezbedio kupcima posebna akcijska sniženja i popust od -10% na artikle koji ne podležu sniženju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum