Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 47. Aroma market u centru Beograda

Otvoren 47. Aroma market u centru Beograda

Domaća Trgovina nastavila je svoju ekspanziju otvaranjem novog marketa u centru Beograda.

Novi Aroma market u vlasništvu Domaće Trgovine otvoren je na adresi Ilije Garašanina br.6 u neposrednoj blizini Shop&Go marketa i Leader Price supermarketa koji tako dobijaju konkurenta koji je tokom 2016. godine bio veoma aktivan u otvaranju svojih maloprodajnih objekata u Beogradu i Novom Sadu. Nova Aroma potrošačima nudi pijacu, mesaru, delikatese, kolače i odeljenje gotovih jela svakim radnim danom i nedeljom od 06.00 do 23.00h.

Povodom otvaranja još jednog objekta, svaki potrošač je dobio poklon, dok su za jubilarne potrošačee obezbeđeni poklon paketi.Podsetimo, kompanija je od nedavno otvorila i prve objekte u Višnjičkoj banji i na Karaburmi u kojima do sada nije bila prisutna.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum