Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nelt gradi u Kragujevcu

Nelt gradi u Kragujevcu

Kompanija „Nelt“ i Preduzeće za izgradnju u Kragujevcu potpisali su juče ugovor o zakupu građevinskog zemljišta za izgradnju 36.000 kvadrata stambeno-poslovnog prostora u naselju Stara radnička kolonija.

Kompanija „Nelt“ platila je građevinsko zemljište površine oko jedan hektar 3,6 miliona evra, a u izgradnju stambeno-poslovnih objekata investiraće 25 miliona evra. Izgradnja treba da počne u februaru 2009. godine, a završetak izgradnje planira se za 12 do 16 meseci.

Svojim poslovnim operacijama Nelt je prisutan na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum