Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreni novi AMKO supermarketi u Bosni i Hercegovini

Otvoreni novi AMKO supermarketi u Bosni i Hercegovini

AMKO komerc otvorio je nove supermarkete i tako nastavio širenje svoje maloprodajne mreže, saopšteno je portalu Retail Serbia. 

81. po redu AMKO poslovnica, svečano je otvorena u prisustvu menadžmenta trgovačke kompanije i Opštine Centar u Sarajevu. Novi AMKO maloprodajni objekat prostire se na više od 700 kvadratnih metara prodajne površine i kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. U ponudi se nalazi veliki izbor domaćih proizvoda, sveže voće i povrće, delikates i mesara. 

Minela Džuho, menadžer za odnose sa javnošću ove trgovačke kompanije je istakla, da su veoma ponosni što je u novom objektu zaposleno novih 30 radnika koji su se priključili AMKO uspešnom timu. Ona je istakla da su veoma zahvalni Opštini Centar, na realizaciji kompletnog projekta izgradnje poslovno-sportskog centra u čijem se sastavu nalazi i novi supermarket. 

AMKO je nedavno otvorio i supermarket u Pazariću. 80. po redu trgovina prostire se na 350 kvadrata i u moderno uređenom prostoru nudi širok asortiman proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum