Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti EMONA gradi novi trgovački centar na Kosovu na 12.000m2

EMONA gradi novi trgovački centar na Kosovu na 12.000m2

Kosovska trgovačka kompanija EMONA, saopštila je da planira izgradnju novog trgovačkog centra na *Kosovu koji će se prostirati na 12.000 kvadratnih metara.

EMONA koja širom Kosova poseduje markete i hipermarkete izgradiće EMONA City centar u Vučitrnu. Kako je saopšteno, u izgradnju centra investiraće se četiri miliona evra i prostiraće se na 12.000 kvadrata. Centar će pored velikog broja modnih brendova posedovati EMONA hipermarket koji će kupcima ponuditi širok izbor prehrambenih proizvoda, malih kućnih aparata, hemije i stvari za kuću.

Lokacija velikog trgovačkog centra biće u nekadašnjoj industrijsko-zemljoradničkoj zoni u tom gradu. Kompanija je saopštila da će otvaranjem centra zaposliti više od 200 radnika i da će njegovom izgradnjom doprineti razvoju grada.

Emona nacrt trgovacki centar velika

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum