Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LIDL preuzima INTEREX hipermarket

LIDL preuzima INTEREX hipermarket

Nemački diskonter LIDL preuzeće nekadašnji INTEREX hipermarket i tako nastaviti svoju ekspanziju.

Nekadašnji INTEREX hipermarket u Konstanci biće većim delom porušen, a na njegovom mestu biće izgrađen LIDL maloprodajni objekat sa novim konceptom. INTEREX hipermarket prostirao se na oko 4.100 kvadratnih metara, na placu od oko 13.000 kvadrata. Francuski trgovac je na njemu posedovao i parking sa oko 150 mesta. Nakon odlaska sa rumunskog tržišta, hipermarket u Kostanci je preuzela kompanija Bomar koja je planirala da objekat izda u zakup. Nakon višegodišnjeg neuspelog projekta kroz zakup i investiciju od 3 miliona evra, na placu će biti otvoren novi LIDL. 

Podsetimo, INTEREX se prvo povukao sa tržišta Rumunije, zatim Bosne i Hercegovine a nakon toga i iz Srbije. Ipak, filijala francuske Grupe u Prištini, nedavno je saopštila da planira otvaranje INTEREX hipermarketa na *Kosovu na kome poseduje pet maloprodajnih objekata, ali i u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Nije poznato kada će i u kojim gradovima biti otvoreni objekti, kao ni to da li će poslovati direktno ili kroz franšizu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum