Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KTC otvorio dva nova supermarketa

KTC otvorio dva nova supermarketa

Hrvatski trgovački lanac KTC, od sada je prisutan na još dve nove lokacije.

Kompanija je tokom decembra otvorila dva nova supermarketa, u mestima Petrinja i Grubišno Polje. Supermarket u Petrinji nalazi se u centru grada i prostire se na više od 800 kvadrata prodajne površine. KTC je saopštio da je ponudio bogat izbor proizvoda (dnevno sveže meso, suhomesnatu i mlečnu robu, voće i hleb) dok će radno vreme biti od 07.00 do 21h i nedeljom od 07.00 do 14.00h. 

Trgovac ekspanziju nastavlja i sa otvaranjem novog supermarketa u mestu Grubišno Polje. Novi supermarket svečano su otvorili predsednik Upravnog odbora KTC-a, Ivica Katavić i gradonačelnik Zlatko Mađeruh. Novi trgovački objekat koji se prostire na 800 kvadrata prodajne površine zaposlio je 25 novih radnika i ponudio širok izbor prehrambenih proizvoda, hemije i stvari za kuću. 

KTC posluje 23. godine i trenutno poseduje 27 supermarketa i 3 hipermarketa. U sastavu kompanije posluje i 11 benzinskih stanica, 20 poljoproprivrednih apoteka i jedan vrtni centar. Na kraju 2016. godine KTC je zapošljavao oko 1300 radnika. KTC je do 2013. godine poslovao i na srpskom tržištu kada je zatvorio svoje maloprodajne objekte u Vojvodini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum