Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Marinopoulos zatvara supermarkete širom Grčke

Marinopoulos zatvara supermarkete širom Grčke

Grčki Marinopoulos uskoro će zatvoriti veliki broj maloprodajnih objekata, saznaje Retail Serbia.

Trgovačka kompanija koja se bori za opstanak na tržištu biće prinuđena da zatvori uskoro više desetina supermarketa i hipermarketa širom zemlje. Problemi su počeli da se pojavljuju i sa partnerom Sklavenitis koji je u zajedničku kompanije već investirao više od 20 miliona evra kroz nabaku robe za Carrefour-Marinopoulos objekte koji su bili pred zatvaranjem. Radnici Marinopoulosa, kojih je više od 11.000 mogu da budu veoma zabrinuti za radna mesta nakon što kompanija nije isplatila decembarske plate. 

Kako saznajemo, Marinopoulos će biti prinuđen da zatvori i velike hipermarkete koji se prostiru na više hiljada kvadratnih metara. Objekti će biti zatvoreni u Solunu (hipermarket), Agrinionu, Egaleu, Glifadi, Retimnu, Trikali (hipermarket), Ksantiju, Rodosu, Argiropuliju (hipermarket) i drugim gradovima. 

Kraj duge tradicije trgovačke kompanije mogao bi da bude nakon 14.februara kada će Sklavenitis doneti odluku da li će da se kao partner povući iz zajedničkog investiranja. Ukoliko kompanija ne opstane, to će direktno uticati i na celu Grčku ekonomiju imajući u vidu nekoliko stotina objekata, broj zaposlenih i veliki broj dobavljača.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum