Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rumunski ZANFIR preuzima Carrefour supermarkete

Rumunski ZANFIR preuzima Carrefour supermarkete

Komisija za zaštutu konkurencije u Rumuniji, odobrila je preuzimanje nekoliko Carrefour supermarketa od strane domaće kompanije ZANFIR.

Kompanija ZANFIR osnovana je davne 1991. godine i bavila se proizvodnjom domaćih suhomesnatih proizvoda. Od 2002. godine kompanija je otpočela trgovinu na malo otvaranjem prvih supermarketa. Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je ZANFIR-u preuzimanje dva Carrefour supermarketa u Rumuniji Trgovačka kompanija trenutno posluje sa deset supermarketa u kome nudi više hiljada proizvoda različitih grupa.

U septembru 2016. godine, rumunski trgovac je otvorio ZANFIR Premuim supermarket koji se prostire na 700 kvadrata prodajne površine i u koji je investirao više od 1,5 miliona leja. Tokom 2015. godine, otvoreni su supermarketi na dve nove lokacije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum