Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sarajevo: Otvoren 25. ROBOT trgovački centar

Sarajevo: Otvoren 25. ROBOT trgovački centar

Trgovačka kompanija ROBOT otvorila je 25. po redu trgovački centar koji poseduje supermarket i awt shop.

Novi objekat, peti po redu u Sarajevu, otvoren je na adresi Branilaca Šipa bb. ROBOT u novom centru koji se prostire na 1.500 kvadrata nudi supermarket i awt shop. Kompanija je saopštila da je ovim otvaranjem postala još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda. U novom ROBOT centru zaposleno je 40 novih radnika i kompanija sada zapošljava više od 1600 radnika.

Novi supermarket u Sarajevu nudi širok izbor prehrane, hemije, tehnike, posuđa, tekstila i robe široke potrošnje, dok se u ponudi awt shop-a nalazi veliki izbor bele tehnike i malih kućnih aparata poznatih svetskih proizvođača.

Tokom 2016. godine ROBOT je otvorio i jedan od najvećih hipermarketa u zemlji u kome je zaposlio više od 300 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum