Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIS u Smederevu obeležio deceniju uspešnog poslovanja

DIS u Smederevu obeležio deceniju uspešnog poslovanja

Trgovačka kompanija DIS iz Krnjeva, obeležila je deceniju uspešnog poslovanja svog prvog maloprodajnog objekta, saopšteno je iz DIS-a.

Kako se navodi, prvi DIS-ov maloprodajni objekat otvoren je 21.12.2006. u Smederevu i označio je jednu od ključnih prelomnih tačaka u razvoju kompanije. Godinama sticano iskustvo i znanje u trgovini pretočeno je u objekat koji nakon jedne decenije svojim uspešnim poslovanjem svakodnevno iznova dokazuje ispravnost takve odluke. Smederevski DIS ponosno nosi svoje obeležje prve karike u domaćem trgovinskom lancu. Smešten na odličnoj lokaciji, u blizini centra grada i nedaleko od kvantaške pijace, ovaj market je od prvog dana postao sastavni deo života stanovnika Smedereva i okolnih mesta.

„Ovde smo se prvi put našli direktno „lice u lice“ sa potrošačima, ovde smo saznali mnogo toga o njihovim željama i potrebama. Pažljivo smo osluškivali šta je to što im je zaista potrebno i ponudu smo u hodu prilagođavali tim željama. Pružiti kupcu najviše po najpovoljnijoj ceni je bio princip kojim smo se rukovodili kako u prvim danima smederevskog DIS-a, tako i pri otvaranju svih narednih objekata. Toga se i danas držimo, a zadovoljstvo koje naši kupci osećaju zbog toga najvidljivije je kroz njihovu lojalnost“, saopšteno je iz DIS-a.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum