Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour doneo odluku: Odlazimo iz Grčke

Carrefour doneo odluku: Odlazimo iz Grčke

Francuski Carrefour i grčki Marinopoulos, nisu uspeli da postignu dogovor o nastavku saradnje.

Počev od 1.januara ove godine, grčki Marinopoulos više neće moći da koristi brend francuskog trgovca sa kojima je je nekada imao zajedničku kompaniju a do nedavno i ugovor o saradnji kroz franšizu. Kako saznajemo, na pojedinim prodavnicama u Grčkoj, počelo je uklanjanje oznaka sa Carrefour express marketa. Očekuje se da će posao u potpunosti biti gotov za nekoliko meseci, nakon čega će otpočeti ukanjanje znakova i sa velikih objekata. U poslednjih nekoliko dana, na rafovima Carrefor marketa primetan je manji broj artikala iz asortimana PL-a (Private Label). Najveći grčki trgovac je pokušao da produži saradnju kroz nekoliko meseci, međutim, do dogovora nije došlo.

Ipak, sud u Atini je danas doneo prvostepenu odluku o spajanju Marinopoulosa i Sklavenitisa. Krajem prošle godine, predstavnici obe kompanije su izjavili da će veoma brzo poćeti restruktuiranje kompanije a nakon toga i ulazak na nova tržišta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum