Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Crna Gora: Idea i Aroma otvorili nove i renovirane markete

Crna Gora: Idea i Aroma otvorili nove i renovirane markete

Trgovinski lanci Idea i Aroma otvorili su nove i renovirane markete u nekoliko gradova Crne Gore.

Trgovinski lanac Aroma, u vlasništvu Domaće Trgovine koja poseduje maloprodajne objekte i u Srbiji, otvorila je novi market u Budvi. Na adresi Rozina bb, potrošačima je ponuđen širok spektar proizvoda. Kompanija je otvorila i potpuno renovirani market u Podgorici, na adresi Žrtava fašizma bb, koji će za potrošače biti otvoren od 00 do 24h.

Idea je na Studenskom Trgu na Cetinju otvorila renoviranu prodavnicu koja je prvim potrošačima pripremila brojna iznenađenja. Lanac u vlasništvu Agrokor koncerna, otvorio je u 2016. godini nove i renovirane prodavnice širom Crne Gore, ali i rebrendirala objekte Roda u Idea, čime je i zvanično taj brend povučen sa tržišta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum