Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti ALDI otvara 500 diskonta u Italiji

ALDI otvara 500 diskonta u Italiji

ALDI Grupa uskoro će otvoriti prvi diskont na italijanskom tržištu, čime će i zvanično otpočeti poslovanje u toj zemlji.

Nemačka trgovačka kompanija je najavila da će prvi maloprodajni objekat uskoro biti otvoren u pokrajini Trento, na severu zemlje. Prve investicije u širenje mreže trgovina i u distributivni centar koji će se nalaziti u Veroni iznosiće više od 200 miliona evra, dok će se sedište kompanije nalaziti u Bolcanu. Plan kompanije je da u Italiji otvori ukupno 500 maloprodajnih jedinica. ALDI trenutno poseduje oko 10.000 objekata na tri kontintenta a u Italiji će imati veoma jake konkurente, među kojima su, Lidl, Eurospin i MD.

U našem okruženju, Grupa je prisutna u Mađarskoj, u kojoj se pravi snažna ekspanzija otvaranjem velikog broja novih objekata, što je dovelo do ozbiljnih problema u radu domaćih trgovaca Coop, Real i CBA koji su zatražili podršku države. ALDI planira da u narednih pet godina otvori do 150 diskonta na novim lokacijama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum