Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tegut beleži rast prometa, otvara nove supermarkete i gradi novi logistički centar

Tegut beleži rast prometa, otvara nove supermarkete i gradi novi logistički centar

Nemački lanac supermarketa Tegut otvorio je u prošloj godini nove maloprodajne objekte i zabeležio rast ostvarenog prometa.

U planu trgovačkog lanca je da otpočne radove i na izgradnji novog logističkog centra.

Kompanija je u 2016. godini ostvarila 996 miliona evra prometa, dok je godinu ranije zabeležila 980,9 miliona. Tegut je u prošloj godini otvorio osam novih objekata, među kojima su i tri nova supermarketa u Frankfurtu. Tokom ove godine planira se otvaranje novih supermarketa na više od deset lokacija. U planu Teguta je da ove godine završi sve neophodne pripreme za početak realizacije izgradnje novog logističkog centra u nemačkom gradu Hinfeld. Novi logistički centar bi trebalo da se prostire na 22 hektara.

Na policama Tegut supermarketa proširen je asortiman proizvoda kojih je sada više od 23.000, od kojih je 3.000 iz BIO programa. Velika pažnja posvećena je lokalnim proizvođačima i njihovim proizvodima. Trenutno u sistemu Tegut-a posluje 272 supermarketa, a od 2014. godine uveden je novi koncept prodavnica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum