Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bosna dobila najveći NAMEX hipermarket

Bosna dobila najveći NAMEX hipermarket

Najveći hercegovački trgovački lanac NAMEX, otvorio je najveći maloprodajni objekat u svom sistemu.

Menadžment trgovačke kompanije NAMEX, svečano je otvorio najveći hipermarket u svom poslovnom sistemu koji se nalazi u Ljubuškom, u ulici Stjepana Radića. 27. po redu maloprodajni objekat ove kompanije prostire se na 1.500 kvadrata prodajne površine i nudi širok asortiman raznovrsnih proizvoda. U sklopu trgovačkog centra, pored hipermarketa se nalaze i prodavnica sportske opreme, mobil shop, apoteka, caffe bar i dečija igraonica. Posetiocima je na raspolaganju i veliki parking a radno vreme hipermarketa je od 06.30 do 21.00h.

Iz NAMEX-a su istakli da će u 2017. godini obeležiti deset godina svog uspešnog poslovanja kroz trgovinski sektor, a da je kompanija od nedavno pokrenula i proizvodnju. NAMEX Grupa beleži stalni rast i predstavlja uspešnog poslovnog partnera na području cele Bosne i Hercegovine sa više od 550 zaposlenih, istakli su iz kompanije. Povodom otvaranja trgovačkog objekta, NAMEX je donirao 3.000KM Udruženju roditelja dece sa posebnim potrebama, a prvim potrošačima u hipermarketu pripremljeni su posebni popusti i druženja sa maskotama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum