Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Skyline Belgrade: Beograd dobija 4.000m2 retail prostora

Skyline Belgrade: Beograd dobija 4.000m2 retail prostora

AFI Europe, kompanija koja se bavi razvojem nekretnina na tržištima Centralne i Jugoistočne Evrope, predstavila je projekat Skyline Belgrade u koji će investirati 200 miliona evra.

Projekat Skyline Belgrade koji će se nalaziti na mestu nekadašnje zgrade Saveznog MUP-a u ulici Kneza Miloša će pored stambenog, kancelarijskog doneti i 4.000 kvadratnih metara retail prostora. Ukupna površina centra iznosiće 68.000m2, a završetak radova koji će biti u dve faze biće završen za četiri godine. Raščišćavanje terena uveliko traje, a zvanični početak radova na izgradnji centra počeće tokom avgusta ili septembra, saopšteno je na današnjem predstavljenju u hotelu Metropol na kome su prisustvovali, CEO AFI Europe, Adir EI AI i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Kompanija AFI Europe, bavi se izgradnjom tržnih centara, stambenih kompleksa, logističkih parkova i kancelarijskih objekata, a na srpskom tržištu je prisutna od 2005. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum