Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Futura plus kupila Duvankomerc iz Podgorice

Futura plus kupila Duvankomerc iz Podgorice

Beogradska kompanija Futura plus preuzeće dugove podgoričkog Duvankomerca, tri godine neće otpuštati radnike i u tom periodu će sačuvati delatnost preduzeća u kome minimalna zarada neće biti ispod 260 evra, pišu današnje podgoričke Vijesti. List navodi da su se o tome dogovorili predstavnici Future Plus i Tenderske komisije. Futura plus je najveća srpska maloprodajna mreža nastala spajanjem lanaca kioska Duvana, Politike-Prodaja, Borbe i Duvan prometa.

List navodi da su Futuru Plus osnovale kompanije Stanka Subotića Caneta EMU Denmark i D Trejd, uz učešće nemacke kompanije WAC.

 

 Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum