Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kiparski Terazone Enterprises Limited preuzima METRO hipermarkete

Kiparski Terazone Enterprises Limited preuzima METRO hipermarkete

Kiparski Terazone Enterprises Limited novi je vlasnik nekoliko hipermarketa u vlasništvu METRO-a.

Novi vlasnik četiri REAL hipermarketa u Rumuniji je Terazone Enterprises Limited registrovan na Kipru. Prodajom REAL hipermarketa u Aradu, Konstanci, Oradeu i gradu Sučava, nemačka kompanija potpuno povlači taj brend sa rumunskog tržišta. Vrednost transakcije iznosi 57 miliona evra. Ipak, METRO Grupa ostaje prisutna sa 29 METRO Cash&Carry objekta rasprostranjenih u svim većim gradovima u Rumuniji. Tokom 2012. godine, METRO je prodao veliki broj REAL hipermarketa na rumunskom tržištu francuskom trgovcu Auchan (Ošan) koji pravi snažnu ekspanziju otvarajući nove objekte.

METRO Grupa prisutna je na našem tržištu sa devet distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Nišu i Požarevcu. Podsetimo, kompanija je zatvorila svoj distributivni centar u Subotici, nakon čega je oglasila prodaju istog, dok je prodajni centar premešten u manji prodajni objekat.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum