Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti VIVO SHOPPING PARK dobio HCCP sertifikat

VIVO SHOPPING PARK dobio HCCP sertifikat

VIVO SHOPPING PARK u Jagodini dobio je HCCP sertifikat, saopštio je menadžment ovog centra.

VIVO SHOPPING PARK dobio je HCCP sertifikat od strane TUV Austria. “Naporno smo radili kako bi našim posetiocima pružili uživanje u kupovini, rezultat rada je HCCP sertifikat izdat od strane TUV Austria”, saopšteno je iz VIVO centra. Sa 33 maloprodajna lokala, shopping park koji se nalazi u Jagodini prostire se na ukupnoj površini od 25.000 kvadratnih metara, od čega je 10.000 kvadrata prodajna površina.

U sklopu shopping centra posluju HOME CENTER, Maxi supermarket, TAKKO, Gigatron, Lilly, DM, Legend, Top Shop, Planika, Benu, extreme intimo, Martini Vesto, Menda, Planeta Sport, Katrin, New Yorker, C&A, Pertini, SHOESTAR i drugi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum