Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sephora i u Belgrade Plaza šoping centru

Sephora i u Belgrade Plaza šoping centru

SEPHORA Cosmetics će uskoro otvoriti novi objekat u Beogradu koji će se nalaziti u Belgrade Plaza šoping molu u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, koji ulazi u završnu fazu izgradnje.

Otvaranje novog Sephora objekta kao i celog šoping mola treba očekivati od aprila ove godine. SEPHORA brend u Srbiji poseduje tri objekta, dva u Beogradu i jedan u Novom Sadu. Francuski maloprodajni brend SEPHORA u svojim prodavnicama nudi širok asortiman kozmetičkih proizvoda, među kojima su proizvodi za negu, parfemi, šminka i ostali proizvodi.

Podsetimo, novi šoping centar će se prostirati na prodajnoj površini od 32.300 kvadratnih metara. Među zakupcima će se naći mnogi poznati modni brendovi, restorani, hipermarket IDEA, dok će se u sklopu centra nalaziti i bioskop sa osam sala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum