Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prvi objekat GOMEX-a u Bezdanu

Prvi objekat GOMEX-a u Bezdanu

Prvi objekat GOMEX-a u Bezdanu otvoren je u petak, 28. januara tačno u 09h i predat na korišćenje potrošačima u ovom mestu.

Ovaj objekat spada u kategoriju supereta, a radi pod imenom "Bezdan".

Nova radnja prostire se na 225 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u Gomex trening centru, ovde je zaposleno 9 novih radnika. MPO "Bezdan" raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za kategoriju supereta.

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od gotovo 4000 artikala, a prodavnica je otvorena radnim danima i subotom od 07 do 20:30h kao i nedeljom od 7 do 13h.

I u ovoj prodavnici će u ponudi biti brojni artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak, kao i najnovija u ovoj porodici PL-a robna marka "Graničar".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum