Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Šoping centar ENIGMA od 9. aprila na Halkidikiju

Šoping centar ENIGMA od 9. aprila na Halkidikiju

Halkidiki će uskoro postati bogatiji za šoping centar koji će se nalaziti u mestu Nea Moudania.

Nosilac prijekta šoping centra ENIGMA je Grčka kompanija Mouzenidis. Trgovački centar će se nalaziti u mestu Nea Moudania, u istočnom delu grada kod glavne petlje koja vodi na jug Kasandre, Sitoniji i mestu Nea Potidea. U sklopu centra nalaziće se 16 maloprodajnih brendova, savremeni hipermarket, gurmanski restoran Kritikos i caffe bar. Prodavnice koje će raditi u njemu potrošačima će nuditi uglavnom garderobu i domaće proizvode. 

Ispred centra koji je urađen po najsavremenijim standardima, nalaziće se i veliki zabavni sadržaji za decu. Još uvek nije poznata vrednost investicije, kao ni koji će trgovački lanac u njemu biti prisutan sa hipermarketom. Posetiocima će na raspolaganju biti i besplatan parking. Otvaranje je planirano za 9. april ove godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum