Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK: Dvocifreni rast prodaje i dve nove prodavnice u Srbiji

JYSK: Dvocifreni rast prodaje i dve nove prodavnice u Srbiji

Danski lanac prodavnica JYSK, otvorio je dva nova maloprodajna objekta na našem tržištu, ali i zabeležio dvocifreni rast prodaje na globalnom nivou.

Novi maloprodajni objekti Jysk-a nalaze se u Sremskoj Mitrovici, na adresi Đure Jakšića 1. i u Zemunu, u sklopu Zemun Park-a, koji se nalazi na adresi Auto Put za Novi Sad 126. Povodom otvaranja novih prodavnica Jysk je potrošačima pripremio posebna iznenađenja u vidu popusta. Kompanija je otvorila nove objekte i u našem okruženju, u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Hrvatskoj, dok se u Grčkoj ekpanzija nastavlja od marta za kada je predviđeno otvaranje robne kuće u tržnom centru Kosmopolis u gradu Komotini. 

Na globalnom nivou Jysk Nordic, član Jysk Grupe, u fiskalnoj 2015/2016 zabeležio je rast prodaje od 11,2% (1,5 milijardi dolara). U 19 zemalja, Jysk Nordic posluje sa više od 1100 prodavnica u kojima nudi nameštaj, stvari za kuću i baštu. Jysk Grupa ukupno poseduje 2.400 prodavnica i ostvaruje ukupni promet od 3,6 milijardi. Grupa ukupno zapošljava 21.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum