Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nakon Interexa, Lidl preuzima i XXL Mega Discount hipermarkete?

Nakon Interexa, Lidl preuzima i XXL Mega Discount hipermarkete?

Nakon preuzimanja nekadašnjeg Interex hipermarketa u Konstanci, nemački Lidl zainteresovan je i za preuzimanje dva hipermarketa XXL Mega Discount u vlasništvu Rewe Grupe. 

Nezvanično, Lidl je zainteresovan za hipermarkete koji se nalaze u gradovima Sibinj i Galac u Rumuniji. Trgovački objekti prostiru se na površinama od po 2.500 kvadratnih metara, dok bi eventualna transkacija trebala da bude između pet i deset miliona evra. Rewe Grupa je tokom prošle godine donela odluku da povuče XXL Mega Discout brend sa tržišta Rumunije i da se fokusira na Penny Markete koji se nalaze na 200 lokacija. Planovi do 2025. godine su da se broj Penny prodavnica udvostruči na tom tržištu. 

Lidl nastavlja svoju ekspanziju otvaranjem renoviranog supermarketa u Bukureštu i potpuno novog u Drobeta-Turnu Severin. Novi supermarket prostire se na prodajnoj površini od 1.200 kvadrata i povodom otvaranja, Lidl je imao posebne akcije i kampanje sa lokalnim proizvođačima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum