Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JUMBO otvara nove prodavnice i beleži rast u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i na Kipru

JUMBO otvara nove prodavnice i beleži rast u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i na Kipru

Grčki JUMBO planira otvaranje novih maloprodajnih jedinica kao i širenje mreže u saradnji sa franšiznim partnerima.

U planu kompanije je da do kraja tekuće godine, otvori dva nova trgovačka centra u Rumuniji na kojoj beleži rast prodaje sa svojih sedam trgovačkih centara. U planu je da u narednih nekoliko godina, JUMBO na rumunskom tržištu bude prisutan na 18 lokacija, dok je osnivački kapital uvećan za 20 miliona evra. Iako je na matičnom tržištu zabeležen pad prodaje u maloprodaji za oko 30%, JUMBO je u drugoj polovini 2016. godine uspeo da zabeleži rast prodaje za 1,5%, dok je u Rumuniji i Bugarskoj zabeležen dvocifreni rast prodaje. JUMBO je na Kipru zabeležio rast od 3,0%. Kompanija planira da otvori još jedan centar u Bugarskoj do kraja 2017. godine, ali još uvek nije saopštena njegova lokacija.

Trgovac trenutno poseduje 53 objekta u Grčkoj i 20 u Bugarskoj, Rumuniji i Kipru. Na tržištima Srbije, Makedonije, Albanije i *Kosova prisutan je pod franšizom. Kako je ranije najavljeno iz Veropoulosa koji poseduje JUMBO objekte u Srbiji i Makedoniji, JUMBO će biti prisutan u Novom Sadu, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum