Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti "Usklađene" akcize dižu cene alkohola, goriva , cigareta, kafe...

"Usklađene" akcize dižu cene alkohola, goriva , cigareta, kafe...

U skladu sa Zakonom o akcizama, Vlada Srbije je izvršila redovno godišnje uskladjivanje akciza sa indeksom potrošačkih cena za 2016. godinu.

Odluku koja se odnosi na naftne derifate, tačni naftni gas, bezolovni i olovni benzin, kafu, alhoholna pića uključujući i pivo, kao i cigare Vlada Srbije je donela 31. janauara.

Uskladjeni iznos akcize za bezolovni benzin, kako je objavljeno na sajtu Ministarstva finansija, sada iznosi 53,34 dinara za litar, a za rakiju od voća, groždja, vina i druge voćne rakije 125,98 dinara za litar. Za pivo uskladjeni iznos akciza je 24,38 dinara za litar, za sirovu kafu 85,75 dinara za kilogram a za prženu kafu 107, 18 dinara za kilogram. Uskladjeni iznos akcije za cigare i cigarilose sada iznosi 22,58 dinara po komadu.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum