Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BG: Lidl otvara 13 diskonta u 2017. godini

BG: Lidl otvara 13 diskonta u 2017. godini

Lidl će do kraja godine otvoriti 13 modernizovanih diskonta u Bugarskoj, saopštila je filijala nemačke kompanije u toj zemlji.

Promene su u skladu sa novim konceptom Lidl modernizovanog diskonta širom sveta. Više prostora za potrošače i zaposlene, kao i poboljšana energetska efikasnost, samo su neki od elemenata novog Lidl koncepta. Od planiranih 13 diskonta tokom ove godine, prvi je otvoren 19. januara u Varni, dok će u narednom periodu, modernizovani objekti biti otvoreni i u Sofiji, Plovdivu, Staroj Zagori i drugim gradovima. 

Lidl ća napraviti promene i u ponudi asortimana, pa će naglasak biti stavljen na najtraženije grupe proizvoda, kao što su, voće, povrće, sveže meso, i peciva. Nemačka kompanija je uvela novi koncept u svoje trgovine u Bugarskoj u septembru prošle godine, kada su otvoreni prvi modernizovani objekti takvog tipa. 

Kako je saopštila filijala Lidla u Beogradu, bez obzira kada se gradnja diskonta širom Srbije završi, nijedan objekat neće biti otvoren pre 2018. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum