Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PEPCO otvara 120 prodavnica, bez odgovora da li planira dolazak u Srbiju

PEPCO otvara 120 prodavnica, bez odgovora da li planira dolazak u Srbiju

Diskonter PEPCO, planira otvaranje 120 novih prodavnica. Kompanija će uskoro otpočeti svoje poslovanje i u našem regionu otvaranjem prvih trgovina u Hrvatskoj, a da li je u planu ulazak i na srpsko tržište, još uvek nismo dobili odgovor od poljskog trgovca. 

Kako je saopštila trgovačka kompanija, u prvoj polovini 2017. godine biće otvoreno ukupno 120 novih prodavnica na postojećim, ali i na novim tržištima. PEPCO planira da uđe na nova istočna tržišta, međutim nije izneto više detalja o tome. Ono što je izvesno, je da će na proleće ove godine, lanac otvoriti prve prodavnice u Hrvatskoj. PEPCO u svojim prodavnicama diskont tipa nudi odeću, obuću, stvari za kuću i baštu, igračke i ukrasne predmete. U ponudi se nalazi 3.800 proizvoda iz 30 grupa. 

Menadžment je saopštio da će se fokusirati na otvaranje prodavnica u gradovima koji broje od 8.000 do 100.000 stanovnika i nalaziće se u blizini glavnih saobraćajnica u sklopu tržnih centara i retail parkova. PEPCO trenutno poseduje oko 1100 maloprodajnih objekata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum