Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ahold Delhaize otvorio nove objekte u Srbiji, Grčkoj i Rumuniji

Ahold Delhaize otvorio nove objekte u Srbiji, Grčkoj i Rumuniji

Trgovačka grupacija Ahold Delhaize otvorila je nove maloprodajne i veleprodajne objekte u Srbiji, Grčkoj i Rumuniji čime nastavlja ekspanziju u ovom delu Evrope.

Nakon otvorenih pet Shop&Go marketa u Beogradu i Novom Sadu, Ahold Delhaize nastavlja svoju ekspanziju na našem tržištu i sa Maxi formatom. Novi supermarket nalazi se u Svetogorkoj br.7. Povodom otvaranja još jednog maloprodajnog objekta u centru Beograda, Maxi je prvim potrošačima pripremio akcijska sniženja koja su važila samo u novom Maxi-ju. Maxi se trenutno nalazi na više od 200 lokacija širom Srbije, a u ponudi se nalazi više od 6.000 raznovrsnih artikala. 

Ekspanziju Ahold Delhaize nastavlja i u Grčkoj, otvaranjem prvog ENA Food Cash&Carry centra na Rodosu. 14. po redu ENA centar prostire se na 2.180 kvadratnih metara i u ponudi veleprodajnim kupcima se nalazi 12.000 artikala. U novom trgovačkom objektu koji raspolaže sa 4 kase i velikim parkingom zaposleno je 26 radnika. ENA je osnovana 1991. godine, a od 2001. godine nalazi se u vlasništvu tadašnje Delhaize Grupe, sadašnje Ahold Delhaize, koja je u Grčkoj prisutna sa AB Vassilopoulos objektima srednjeg i većeg formata, ali i sa Shop&Go marketima kroz franšizu. 

Kompanija Mega Image Rumunija, koja se nalazi u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe, otvorila je prvi market u 2017. godini. Novi Shop&Go otvoren je u Bukureštu na prodajnoj površini od 80 kvadrata i nalazi se u sektoru 3. Mega Image trenutno je najveći trgovački lanac u Rumuniji sa više od 500 trgovina, a od kraja prošle godine, otvoreno je i novo sedište kompanije koja posluje sa tri maloprodajna brenda na tom tržištu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum